Weighttrainer

TRÄNING

WEIGHTTRAINER

BARNTRÄNING

BOKA PASS

DET FLEXIBLA VIKTMINSKNINGS- PROGRAMMET

 

Weighttrainer är ett personligt anpassat program med fokus på viktminskning eller att du vill komma igång med träningen. Du tränar tillsammans med och blir coachad av en personlig tränare. Vi anpassar oss efter dig och din kalender - vi ser till att träningen blir regel-bunden och att du når dina mål!

24/7

Coachning

VÅRT KONCEPT

 

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminsknings-program där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå det resultat du vill ha. Beroende på hur mycket hjälp du behöver för att nå ditt resultat finns Weight Trainer i två olika upplägg, ett lite kortare – 1 månad och ett längre – 3 månader.

Kontakta mig

Jag vill veta mer om weighttrainer och vill att någon kontaktar mig..

 
 

Weight Trainers fyra delar – Tänk, Njut, Ät ochTräna – utgör ramen för strategin du och din PT lägger upp. Din nya livsstil i framtiden, genom nya kunskaper om din kost, träning och livets njutningar. Du tränar regelbundet, samtidigt som förutsättningar skapas för att behålla hur dina tankar formar dig.

 

FLEXIBELT

Vi bokar alla möte individuellt och anpassar oss efter dig och din kalender. Hos oss är det viktigt att träningen blir av!

24 / 7 SUPPORT

Via vår portal finns vi tillgängliga dygnet runt 7 dagar i veckan.

 

Vi nås även via telefon dagtid.

FLEXIBELT

Vi anpassar oss efter dig och din kalender - den bästa träningen är den som blir av!

 

Välkomna!

KONTAKTA OSS

wt@aktivmotion.se

0413-101 80

0413-101 80