Personlig Tränare

PERSONLIG TRÄNARE

PERSONLIG TRÄNARE

Maximera dina resultat med en Personlig Tränare! Våra PT motiverar och inspirerar dig till en roligare och effektivare träning. Tveka inte, boka din PT idag!

VARFÖR PERSONLIG TRÄNARE

 

1. Din träning blir anpassad till dig och dina behov.

2. Du får hjälp med att sätta relevanta mål och att nå dem.

3. Du når dina mål snabbare!

4. Din träning blir i större utsträckning av.

5. Träningen blir roligare!

6. Minskar risken för skador.

7. Du får snabbare utveckling av träningen, vilket leder till bättre resultat.

JAG VILL HA EN PT

Jag vill veta mer om Personlig Tränare och vill att någon kontaktar mig

 
 

Oavsett mål eller träningserfarenhet kommer din PT kunna hjälpa dig att göra din träning motiverande och effektiv.

Din PT är en professionell träningspartner som hjälper dig att nå dina mål samtidigt som du lär dig mycket om träning under resans gång.

 

Personlig träning är ett härligt sätt att få ut maximalt av din träning. Har du väl börjat brukar det resultera i att du återkommer med jämna mellanrum.

 

En PT kan hjälpa dig med allt ifrån att komma igång med din träning till att lägga upp specifika träningsprogram för ett särskilda ändamål, t ex gå ner i vikt, bli starkare eller springa maraton.

 

Så här fungerar det att träna med en PT

 

Din personliga tränare kan hjälpa dig med alltifrån individuellt anpassat träningsprogram till kostråd. Framförallt är din PT med dig under hela träningspasset. Dels för att se till att du gör dina rörelser rätt men också för att peppa dig att ta ut dig till max.

 

Behovsanalys ligger till grund för ditt träningsprogram

 

Inledningsvis gör din PT två olika typer av analyser: en behovsanalys och en kapacitetsanalys. I behovsanalysen frågar din PT om din träningsbakgrund, eventuella skador och sjukdomar, syfte och målsättning med träningen. I kapacitetsanalysen ser hen över din fysiska status genom att utföra relevanta tester. Baserat på den information som kommer fram skapas sedan ett personligt utformat träningsprogram.

 

 

24/7

Mail service

0413-101 80